SUBHANALLAH!!! Lihat 13 Foto penampakan kekuasaan ALLAH SWT di atas awan yang berjaya dirakam Photographer

1 comment
Keindahan alam yang tiada bandingnya, pelbagai bentuk awan yang dirakam oleh jurugambar amatur ini sangat menabjukkan. Inilah menandakan kekuasaan Allah s.w.t, jika ia berkehendakkan sesuatu itu berlaku, ianya akan berlaku. Gambar-gambar ini adalah gambar yang dikumpul oleh pelbagai sumber di laman sesawang dan ianya di rakam oleh ramai jurugambar amatur diluar sana.

Kami akan berkongsi kepada anda semua, 10 gambar menarik tentang bentuk awan yang berjaya dirakam. Jom kita tengok satu persatu.

Kebanyakkan orang tidak pernah melihat awan yang sangat menarik ini, daripada bentuk Naga, Burung, Anjing dan bermacam-macam lagi bentuk yang tidak pernah kita terfikir. Gambar-gambar ini telah dimuat naik ke internet dan menjadi viral serta telah dilihat hampir 54 ribu penggunaan internet diseluruh dunia dalam masa 4 hari. 

Kecenderungan untuk melihat imej biasa seperti muka dan haiwan dalam objek rawak dikenali sebagai pareidolia.

Astrofizik terkenal Carl Sagan percaya bahawa ianya keboleh semulajadi manusia untuk melihat sesuatu objek dan menangkap bentuk tersebut dalam sekelip mata untuk menentukan setiap objek yang dilihat oleh mata manusia.


1 comments:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anda Mempunyai MASALAH KEWANGAN ???

Ingin Menjana DUIT PANTAS ???

KLIK SINI ===> www.DuitPantas.xyz

P/S: Peluang Keemasan Seperti Ini Jangan Dilepaskan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

back to top