Isu Pelacuran Di Makkah: Saiful Nang Balas Kritikan Dan Cemuhan Orang Ramai Kepada Beliau Dengan Tamparan Hebat !!

3 comments
Berikut adalah permohonan maaf daripada beliau yang disiarkan di laman Facebook milik beliau.

Manusia biasa pasti melakukan kesilapan, marilah kita berlapang dada dan berbesar hati dengan permohonan maaf beliau ini. InshaAllah.

 ISTIGHFAR TERBUKA
Bismillahirohmanirrohim. Salam kepada semua netizen. 3 hari yang lalu saya ada mengeluarkan statement mengkritik keluarga As-saud dalam pentadbiran Haramain serta membuat pendedahan tentang aktiviti pelacuran di sekitar Tanah Haram. SAYA MENGAKU KEKHILAFAN saya dan meminta maaf kepada semua yang terasa atas pendedahan itu. Seperti yang saya katakan sebelum ini, isu itu bukanlah isu baru (sila lihat pada link video dan rencana dalam artikel yang saya share ini) cumanya ia masih ada dan belum terbasmi lagi dan pendedahan itu menggunakan cara yang kurang hikmah.

MAKA DENGAN Mengambil uswah Nabi Muhammad SAW yang dahulu pernah ditunjukkan bagaimana untuk menyucikan Tanah Haram caranya bukan berdepan tetapi dengan cara berhijrah, mengatur siasah dan membuat establishment contoh di sebuah tempat lain (Madinah) sehingga penduduk Makkah menerima ideologi dan saran Nabi secara sistemik tanpa kekecohan dan pertumpahan darah. Itu kerana telah terbukti pentadbiran Nabi itu yang terbaik berpandukan Al-Quran yang sedang turun. Nabi sendiri tidak menegur Abu Jahal & Abu Lahab yang merupakan sanak saudara baginda secara berhadap kerana pasti akan diperangi. Di situ saya tersilap langkah dan terlalu rakus untuk menyampai semua yang saya tahu.
Saya seharusnya lebih hikmah pada masa akan datang dalam mengenengahkan isu yang sensitif sebegitu walaupun ia benar. Baca dengan tenang nasihat dari Warga Prihatin ini supaya saya dan anda semua boleh ambil pelajaran darinya.
Astaghfirullah Al-Azim
Alhamdulillah
SN

3 comments

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kini ANDA juga BOLEH Buat Duit dengan TRAFIK PERCUMA dari Facebook!

Nak tahu bagaimana???

KLIK SINI ===> www.DuitPantas.xyz

P/S: Peluang Keemasan Seperti Ini Jangan Dilepaskan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Asalam-o-Alykum, My name is Qasim, from last 26+ years Allah and Muhammad s.a.w keep coming into my dreams, over 460+ times Allah comes in my dreams and 250+ times Mohammad s.a.w comes in my dreams, Muhammad s.a.w is the last Messenger of Allah and I am the Ummati of Muhammad s.a.w, My dreams about to Major Signs of Qiyamah, Gog Magog, Esa a.s, and End of Time. I have shared many dreams on my fb page Allah and Muhammad pbuh in my Dreams and my blog Allah and Muhammad saww in my Dreams

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anda Masih MENCARI KERJA???

Download laporan sulit ini sekarang.

Teknik Berkesan Mencari Kerja!

KLIK SINI ===> www.Kerjaya.xyz

P/S: Peluang keemasan seperti ini jangan dilepaskan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

back to top