Lagi 3 foto bukti kekasih Zarina Anjoulie kaki pukul isteri

1 comment


Semalam kami ada siarkan satu artikel dimana artis penuh kontroversi Zarina Anjoulie tanpa segan silu telah memuat naik foto dicium dan di peluk oleh kekasihnya di akaun Instagram. Foto itu jelas mendapat pelbagai komen meskipun Zarina sudah lali dengan perkara tersebut.

Terbaru, ada yang mendakwa jejaka bertatu didalam foto tersebut merupakan seorang rakyat Brunei dan sudah mempunyai isteri dan apa yang memeranjatkan kami beliau juga seorang kaki pukul dan baru sahaja keluar daripada lokap baru-baru ini.

Perkara itu di ketahui apabila isteri kepada jejaka tersebut iaitu Auni Ali telah memuat naik foto kesan lebam di bahagian muka selepas di pukul di akaun Instagramnya yang menceritakan kejadian tersebut.

Malah, beliau turut memuat naik mesej ringkas yang dikirim oleh suaminya itu yang kononya sudah menyesali perbuatannya dan mahu memujuk isterinya itu dengan ayat-ayat manis.


Menguatkan lagi dakwaan berkenaan, Auni adalah isteri sah kepada kekasih Zarina Anjoulie apabila bertanya kepada orang ramai siapakah gerangan wanita yang dicium oleh suaminya selepas membaca gosip tersebut di BeautifulNara.

Jika perkara ini benar, Zarina Anjoulie nampaknya sudah menimbulkan satu masalah yang besar dan seakan menjadi perosak rumah tangga orang lain. Harapnya ada pihak yang tampil dan memperbetulkan keadaan ini agar ia tidak menjadi lebih rumit.


1 comments:

Gadis Malu Apabila Melihat 20 Gambar Bogelnya Tersebar ...

BACA SELANJUTNYA KLIK SINI

Gadis Malu Apabila Melihat 20 Gambar Bogelnya Tersebar ...

BACA SELANJUTNYA KLIK SINI

back to top