Inilah 7 Foto kekasih baru Sharnaaz Ahmad yang amat cun melecun?

No Comments
Baru-baru ini terdengar juga khabar angin yang mengatakan bahawa Sharnaaz Ahmad dan juga kakak kepada Neelofa, Noor Nabila kini sedang dalam fasa bercinta. Bagaimanapun, tuan empunya badan mempunyai jawapan tersendiri kepada khabar angin tersebut.

“Saya tak tahu pula mengenai khabar angin ni. Kalau ikut bab berkawan, saya kawan dengan semua orang. Saya rapat dengan Nabila pun sebab bisnes. Saya sekarang memang fokus pada bisnes,” jelasnya kepada Rotikaya ketika dihubungi semalam selain menafikan dia mempunyai sebarang hubungan istimewa bersama wanita berkenaan.

Sementara itu, baru-baru ini Nabila sendiri ada memuatnaik gambar di akaun Instagram miliknya yang memuji Sharnaaz kerana telah berjaya merangkul anugerah.

“You won an award for being the best comedy actor and you’ve won my heart for simply being you,” tulis Nabila di Instagram. Kami merasakan, jika ada apa-apa hubungan yang terjalin di antara mereka, pastinya peminat akan menyokong dan mendoakan yang terbaik.

Lagi pun, sebelum ini Sharnaaz juga pernah menyuarakan keinginannya untuk mempunyai keluarga dan tidak mahu melengahkan urusan tersebut. Sharnaaz, apa anda tunggu lagi. Eh.
back to top