7 Gambar wajah sebenar Qalif Khan, anak lelaki Linda Jasmin

1 comment

Pergh... kacak giler Qalif Khan, anak lelaki Linda Jasmin, tenaga pengajar Akademi Fantasi 2014 yang lalu. Tentu ramai gadis di luar terpaut hati kerana.

Ini kerana, wajahnya anak tiri pelakon Que Haidar ini hampir serupa dengan penyanyi antarabangsa Justin Bieber, betul tak?

Lama tak dengar cerita pasal Linda Jasmin kan? Kali terakhir pun selepas dia menjadi tenaga pengajar Akademi Fantasi 2014 yang lalu. 

Ala Murai Batu pun bukan ada cerita baru pasal guru tari ini pun, cuma baru-baru ini ada rakan Murai Batu kirimkan beberapa keeping foto seorang budak remaja mat salleh yang comel dan kacak, rupayanya anak kepada Linda.

Murai Batu tak sangka anak terunanya hasil perkahwinannya sebelum bersama pelakon Que Haidar itu sudah besar remaja dan semakin kacak. Wajah mat salleh yang diwarisi itu tak ubah macam penyanyi antarabangsa Justin Bieber pula.

Tak silap Murai Batu usia anak kepada Linda yang bernama Qalif Khan itu berusia dalam 14 tahun tahun ini. Patutlah dah besar remaja kan anak Linda tu.

Nampaknya, Qalif pandai juga membawa dirinya sendiri walapun ibunya sudah punya family baru dengan adik-adiknya yang lain.

Tak mengapalah, rasanya Murai Batu tak payah berceloteh panjang. Jom kita layan foto-foto Qalif terkini ini:
1 comments:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anda Mempunyai MASALAH KEWANGAN ???

Ingin Menjana DUIT PANTAS ???

KLIK SINI ===> www.DuitPantas.xyz

P/S: Peluang Keemasan Seperti Ini Jangan Dilepaskan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

back to top